viernes, 8 de febrero de 2013

Noticia comentada Sabadell 29 gener 2013

http://www.europapress.cat/successos/noticia-successos-detenen-els-responsables-duna-fundacio-per-discapacitats-per-estafa-20130129174305.html

BARCELONA, 29 Ene. (EUROPA PRESS) -
   Els Mossos d'Esquadra han detingut els tres responsables de la Fundació Privada Clavell de Sabadell (Barcelona) per a discapacitats per un presumpte delicte d'estafa per apropiar-se de més d'un milió d'euros i defraudar 450.000 a la Seguretat Social.  
   Segons ha informat aquest dimarts la policia catalana en un comunicat, els detinguts són la directora, el president i el responsable del taller de la fundació.
   La investigació va començar el gener del 2012 quan els pares i tutors legals van denunciar davant de la Fiscalia de Sabadell que havien estat enganyats i que havien avalat préstecs a la directora de la fundació que no s'havien pagat.
   Els investigadors també van detectar que la fundació va manipular el cens de discapacitats atesos per rebre més ajudes econòmiques de les quals li corresponien.
   Els Mossos atribueixen als detinguts delictes d'administració fraudulenta, contra la seguretat social, contra la hisenda pública, contra els treballadors, falsificació de documents i apropiació indeguda.
   La investigació l'ha portat la Unitat central de delictes socioeconòmics i falsificació de moneda dels Mossos, dirigits pel Jutjat d'Instrucció 4 de Sabadell i la Fiscalia del municipi.
   Està previst que els tres detinguts passin a disposició del jutjat aquest dimecres, han informat els Mossos.


Aquesta noticia si que ma deixat ben tocat, crec que en el nostre sector s'ha de ser horat i que un treballa en aquest sector majoritariament per vocació cosa que en aquest cas no es així.
Crec que quan la gent que estas treballant (families, usuaris...) et dona la seva confiancia que es una cosa molt valuosa tu no el pots fallar ni com a persona ni com a professional, ja que ells confien en tu en aquest cas per firmar i tu no els pots enganyar, ells confien tu i tu no els pots fallar.
Esperem que casos aixi no es tornin a donar mai més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario